مدارک اخذ ویزای روسیه و سوچی

مدارک اخذ ویزای روسیه و سوچی

مدارک لازم جهت اخذ ویزای روسیه و سوچی: 

گذرنامه با حداقل 7 ماه اعتبار + 2 قطعه عکس رنگی جدید 4 × 3 (زمینه سفید، تمام رخ بدون چرخش سر و شانه) + فرم مشخصات فردی

نکات مهم:

  • عکس ها بایستی در اندازه 4*3، زمینه سفید و جدید باشند. نحوه قرار گرفتن بدن به نحوی باشد که سر و شانه ها در یک راستا، کاملاً رو به دوربین و بدون کوچکترین چرخش باشد.
  • عکس هایی که به دلیل قیچی شدن کوچک شده باشند و یا اسکن شده باشند مورد تأیید سفارت روسیه نمی باشد.
  • مسئولیت کنترل گذرنامه در خصوص هرگونه ممنوعیت خروج از کشور، تاریخ اعتبار و مهر ورود و خروج، پرداخت عوارض خروج از کشور، عکس و سایر مدارک مورد تأیید سفارت به عهده مسافر می باشد.
  • زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی حداقل 10 روز کاری می باشد.
  • گذرنامه جداگانه برای تمامی مسافران (حتی کودکان و نوزادان) الزامی بوده و اخذ ویزا به صورت مستقل برای هر فرد صورت می پذیرد.
  • تأمین ارز برای پوشش هزینه های مربوطه بر عهده مسافران می باشد.
  • گذرنامه های کلیه مسافرین بالای 16 سال می بایست دارای امضاء باشند.

 

این نوشته را به اشتراک بگذارید