مدارک اخذ ویزای چین

مدارک اخذ ویزای چین

اصل پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار

سه قطعه عکس 4*6 رنگی زمینه سفید تمام رخ

کپی صفحه اول و دوم  شناسنامه

نامه تمکن مالی بانک (5 میلیون تومان به ازای هر نفر) به لاتین مشابه پاسپورت

تکمیل فرم مشخصات سفارت چین اجباری می باشد


نکات مهم :

  • زمان لازم جهت اخذ ویزای عادی 8 روز کاری می باشد. در صورت فوری شدن ویزا مبلغ 150/000 تومان به مبالغ فوق اضافه می شود.
  • مسئولیت کنترل پاسپورت مسافرین بابت هرگونه ممنوعیت خروج از کشور بهعهده  مسافر  می باشد و این شرکت مسئولیتی در قبال صدور ویزا توسط کنسولگری نخواهد داشت.

این نوشته را به اشتراک بگذارید